dimarts, 26 d’abril del 2011

Síntesi


És evident (o ho hauria de ser..) que la finalitat d'un postgrau d'aquesta mena és la posada en pràctica de tots els recursos, les habilitats i la imaginació que duem treballant els últims mesos.
Des de la recerca d'entorns virtuals fins al disseny de les propostes didàctiques qu hi aniran dins aquest, des de l'elecció d'una línea educativa o una altra passant per les diverses metodologies i eines...tot conflueix en un sol objectiu: dinamitzar una prenentatge col·laboratiu eficientment.
I això ha estat la principal meta de l'assignatura, evolucionant amb el temps, d'una idea inicial, purament esboçada fins la creació efectiva i realista d'un espai col·laboratiu.
I crec, sincerament, que ens hem ensortit.
Hem ideat, planificat, dissenyat....hem adaptat, manipulat, aplicat...hem investigat, avaluat i objectivat tots els nostres coneixement, experiències i recursos per dur a terme la ceació d'un entorn col·laboratiu d'aprenentatge, realista i pràctic.
I què en treiem de tot això?
Ganes de seguir investigant, millorant i aplicant totes aquestes eines i metodologies sense deixar de banda totes les que anem descobrint pel cami.
Hem aprés una nova manera de veure l'ensenyament, i a partir d'ara ens toca demostrar-la.
Daniel Jimbert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada